Piva s přísadou pražený ječmen

Strana: 1 2  • • •  11 12 13 14 15  • • •  17 18
Počet piv: 342

Vik Bolševík

velmi dobré
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 8,9 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
7,3

Bryggeri Helsinki Sofia

velmi dobré
Stupňovitost: 23° Plato
Obsah alkoholu: 9 %
Hořkost: 65 IBU (EBU)
7,3

Profesja Listonosz

velmi dobré
Pivní styl: Dark Mild (Mild Ale, Ale)
Stupňovitost: 9° Plato
Obsah alkoholu: 3,2 %
7,3

Nepomucen Hook Tropical Stout

velmi dobré
Pivní styl: American Stout (Stout)
Stupňovitost: 17° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
7,3

Zhůřák Tekutá tma

velmi dobré
Pivní styl: Chocolate Stout (Stout)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
Hořkost: 42 IBU (EBU)
7,3

Falkon Falk:On #4

velmi dobré
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 9,2 %
Hořkost: 115 IBU (EBU)
7,3

BrewDog Brixton Porter

velmi dobré
Pivní styl: English Porter (Porter)
Stupňovitost: 11,9° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 50 IBU (EBU)
7,3

Břevnovský Benedict Russian Imperial Stout

velmi dobré
Stupňovitost: 20,9 - 21,5° Plato
Obsah alkoholu: 8,1 - 8,5 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
7,2

Volt Impuls

velmi dobré
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 8 %
Hořkost: 50 IBU (EBU)
7

Hendrych H18 Oak Stout

velmi dobré
Pivní styl: Foreign Extra Stout (Stout)
Skupina piv: oak chips aged
Stupňovitost: 18,5° Plato
Obsah alkoholu: 8,3 %
Hořkost: 48 IBU (EBU)
7

Guinness Extra Stout

velmi dobré
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 11,9° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
7

Antoš Antošovy koule

velmi dobré
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 5,8 %
7

Hradecký Klenot Russian Imperial Stout

velmi dobré
Stupňovitost: 21,5° Plato
Obsah alkoholu: 10,2 %
Hořkost: 68 IBU (EBU)
7
Strana: 1 2  • • •  11 12 13 14 15  • • •  17 18

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.

Anketa

Poslední komentáře