Piva se sladem ječný

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2  • • •  9 10 11 12 13  • • •  276 277
Počet piv: 5534 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

Klenot Russian Imperial Stout Coconut

výborné pivo
Stupňovitost: 21,5° Plato
Obsah alkoholu: 10,2 %
Hořkost: 68 IBU (EBU)
8

Fuller's Imperial Stout

velmi dobré
Stupňovitost: 27° Plato
Obsah alkoholu: 10,2 %
Hořkost: 60 IBU (EBU)
6,8

Lanius Belgian Abbey Tripel

velmi dobré
Stupňovitost: 21° Plato
Obsah alkoholu: 10,2 %
7

Sibeeria Hop Terror

výborné pivo
Pivní styl: Double IPA (India Pale Ale, Ale)
Pivní podstyl: Triple IPA
Stupňovitost: 21° Plato
Obsah alkoholu: 10,1 %
Hořkost: 150 IBU (EBU)
8,3

Sibeeria Zima 2020

výborné pivo
Sezónní: zimní
Stupňovitost: 30° Plato
Obsah alkoholu: 10,1 %
8,3

Chroust Anežka Ch.

výborné pivo
Pivní podstyl: Triple IPA
Stupňovitost: 22° Plato
Obsah alkoholu: 10,1 %
7,8

Mikkeller Black Bear

výborné pivo
Pivovar: Mikkeller (Kodaň, Dánsko)
Stupňovitost: 28,5° Plato
Obsah alkoholu: 10,1 %
8,3

Maryensztadt Gwiazda Północy

výjimečné pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Stupňovitost: 26° Plato
Obsah alkoholu: 10,1 %
9

Cobolis Australian Secret

velmi dobré
Pivní styl: Double IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 22° Plato
Obsah alkoholu: 10,1 %
7,6

Funky Fluid / Pinta Respect Your Elders (3rd Anniversary Collab)

výborné pivo
Pivní styl: Double IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 10 %
Hořkost: 100 IBU (EBU)
8

De Moersleutel Smeerolie

výborné pivo
Stupňovitost: 24° Plato
Obsah alkoholu: 10 %
Hořkost: 50 IBU (EBU)
8
Strana: 1 2  • • •  9 10 11 12 13  • • •  276 277

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře