Piva s kvasinkami Ale

Strana: 1 2 3  • • •  5 6
Počet piv: 108

Stu Mostów / Simply Hops Flawless New England DIPA

výborné pivo
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 8 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
7,8

Stu Mostów Loaded New England IPA El Dorado | Citra | Sabro

výborné pivo
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
8

Stu Mostów ART41 New England Triple IPA

výborné pivo
Pivní podstyl: Triple IPA
Stupňovitost: 23° Plato
Obsah alkoholu: 10 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
8

Stu Mostów / Other Half 4/6 Double Dry Hopped Double IPA

výborné pivo
Vařeno v: Stu Mostów (Wrocław, Polsko)
Stupňovitost: 17,5° Plato
Obsah alkoholu: 7,7 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
8

Stu Mostów / Crak 3/6 Double Dry Hopped NEIPA Coconut

výborné pivo
Vařeno v: Stu Mostów (Wrocław, Polsko)
Stupňovitost: 16,5° Plato
Obsah alkoholu: 6,6 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
7,8

Pinta / Łańcut Collab PL: DDH IPA

výborné pivo
Vařeno v: Browar Pinta (Wieprz, Polsko)
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
8

Sierra Nevada Fantastic Haze

výborné pivo
Stupňovitost: 19,7° Plato
Obsah alkoholu: 9 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
7,8

Sierra Nevada Narwhal Imperial Stout

výborné pivo
Stupňovitost: 23,9° Plato
Obsah alkoholu: 10,2 %
Hořkost: 55 IBU (EBU)
8,3

CRAK Guerrilla

výborné pivo
Obsah alkoholu: 5,8 %
Hořkost: 43 IBU (EBU)
8

Hopfmeister Surfers Ale

dobré pivo
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 12,4° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
6,5

Lervig Saskaton Cheesecake Stout

velmi dobré
Stupňovitost: 29° Plato
Obsah alkoholu: 12 %
Hořkost: 50 IBU (EBU)
7,5

Hitachino Nest Real Ginger Ale

velmi dobré
Pivní styl: Amber Ale (Ale)
Obsah alkoholu: 8 %
Hořkost: 18 IBU (EBU)
7
Strana: 1 2 3  • • •  5 6

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.

Anketa

Poslední komentáře