Pivní styl Heller Weizenbock

Strana: 1 2
Počet piv: 39

Matuška Barrel-Aged Great White

výjimečné pivo
Stupňovitost: 17,75° Plato
Obsah alkoholu: 7,8 %
9

Ayinger Weizenbock

výjimečné pivo
Stupňovitost: 16,5° Plato
Obsah alkoholu: 7,1 %
9

Kitzmann Weißbier Bock

výborné pivo
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
8,5

Gutmann Weizenbock

výborné pivo
Stupňovitost: 17° Plato
Obsah alkoholu: 7,2 %
8,5

Weihenstephaner Vitus

výborné pivo
Stupňovitost: 16,5° Plato
Obsah alkoholu: 7,7 %
Hořkost: 17 IBU (EBU)
8,3

Matuška Golden Weizenbock

výborné pivo
Sezónní: velikonoční
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,8 %
8,2

Schneider Weisse Tap X Mein Nelson Sauvin

výborné pivo
Stupňovitost: 16,8° Plato
Obsah alkoholu: 7,3 %
Hořkost: 25 - 30 IBU (EBU)
7,8

Kulmbacher Kapuziner Hefe Bock Naturtrüb

výborné pivo
Stupňovitost: 16,3° Plato
Obsah alkoholu: 7,3 %
Hořkost: 18 IBU (EBU)
7,8

Sousedský pivovar Bašta Nuselská Pšenice 17°

výborné pivo
Stupňovitost: 17° Plato
Obsah alkoholu: 6 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
7,8

Starker Ritter

výborné pivo
Stupňovitost: 18,2° Plato
Obsah alkoholu: 7,5 %
7,8

Pyraser Weizen-Bock

výborné pivo
Stupňovitost: 16,3° Plato
Obsah alkoholu: 6,8 %
Hořkost: 15 IBU (EBU)
7,8

U Tří růží Weiss Bock

výborné pivo
Stupňovitost: 16,5° Plato
Obsah alkoholu: 7,5 %
7,8

Matuška Weizenbock

velmi dobré
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,3 %
7,7

Kamenice nad Lipou Weizenbock

velmi dobré
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,2 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
7,7

Göller Weizen Bock

velmi dobré
Sezónní: podzimní
Stupňovitost: 17,5° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
7,5

Nomád Sněhulajda

velmi dobré
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 8 %
Hořkost: 50 IBU (EBU)
7,5
Strana: 1 2

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.

Anketa

Poslední komentáře