Piva se sladem ječný

Strana: 1 2  • • •  218 219 220 221 222  • • •  277 278
Počet piv: 5541

Smuttynose Smuttlabs Daily Brett

výborné pivo
Pivní styl: Wild Ale (Ale)
Obsah alkoholu: 5,9 %
Hořkost: 10 IBU (EBU)
7,8

Sol Cerveza Original de Mexico

průměrné pivo
Pivní styl: Mexican Lager (Pale Lager)
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
4

Spalter Edel-Export Dunkel

dobré pivo
Pivní styl: Dunkel
Pivní podstyl: Export Dunkel
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
6

Spalter Helles Vollbier

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 11,7° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
5,5

Spalter Hopfen Zwerg (Leicht)

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 7,2° Plato
Obsah alkoholu: 2,9 %
5

Spalter Premium Pils Nr. 1

dobré pivo
Pivní styl: German Pilsner (Pilsner)
Stupňovitost: 11,8° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6

Spalter Zwickl

dobré pivo
Stupňovitost: 11,8° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6

Spaten Münchener Hell

dobré pivo
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 11,7° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
6,5

Speakeasy Payback Porter

výborné pivo
Pivní styl: American Porter (Porter)
Obsah alkoholu: 7,5 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
8,3

Spital Manufaktur Strong Ale

výborné pivo
Pivní styl: English Strong Ale (Ale)
Stupňovitost: 24,9° Plato
Obsah alkoholu: 9,9 %
8,3

Spojovna Vestecký Vandrák 12 Red Ale

dobré pivo
Pivní styl: Amber Ale (Ale)
Stupňovitost: 12,4° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
6,5

SQBRU Hoochie Coochie

dobré pivo
Pivní styl: Sour Ale
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 6,7 %
6

SQBRU Mandarína

velmi dobré
Pivní styl: Sour Ale
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,6 %
6,8
Strana: 1 2  • • •  218 219 220 221 222  • • •  277 278

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře