Piva v hospodě Kulový blesk

Informace o této hospodě

Kulový blesk

dobré
Adresa:
Sokolská 13, Praha 2
Kouření: Nekuřácké
6,5
Strana: 1 2 3  • • •  11 12
Počet piv: 238

Albrecht Pale Ale

velmi dobré
Pivní styl: Pale Ale (Ale)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 36 IBU (EBU)
7,5

Antoš Bad Flash Čáryfuk

výborné pivo
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Skupina piv: nakuřované pivo
Vařeno pro: Bad Flash
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 6,4 %
8

Antoš Bezová pšenka

velmi dobré
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 11 - 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,4 - 5 %
7

Antoš Golem

dobré pivo
Pivní styl: polotmavý speciál
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 7,2 %
6

Antoš Jantar Ale

výborné pivo
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 - 6 %
7,8

Antoš polotmavá 13°

lehce nadprůměrné
Pivní styl: polotmavý speciál
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
5,4

Antoš Sv. Gothard

dobré pivo
Pivní styl: Märzen
Stupňovitost: 12,8° Plato
Obsah alkoholu: 5,4 %
6,5

Antoš Zlatý Kozák

dobré pivo
Pivní styl: světlý speciál
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
6,4

Bad Flash MaxiSaison

velmi dobré
Pivní styl: Strong Saison (Saison)
Vařeno pro: Bad Flash
Stupňovitost: 14,5° Plato
Obsah alkoholu: 6,3 %
7

Berounský medvěd Grizzly

hnusné pivo
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 8,4 %
Hořkost: 24 - 28 IBU (EBU)
2

Berounský medvěd Zlatý kůň

horší pivo
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4 - 4,2 %
Hořkost: 20 - 28 IBU (EBU)
3

Beskydský pivovárek Bad Flash Summer Trip

dobré pivo
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Vařeno pro: Bad Flash
Stupňovitost: 12,9° Plato
Obsah alkoholu: 5,6 %
Hořkost: 63 IBU (EBU)
6
Strana: 1 2 3  • • •  11 12

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.

Anketa

Poslední komentáře