Pivo ochutnané – točené

Strana: 1 2  • • •  313 314 315 316 317  • • •  444 445
Počet piv: 8884

Gambrinus První chmel

lehce nadprůměrné
Pivní styl: světlý ležák
Skupina piv: wet hop
Sezónní: svatováclavské
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,7 %
5,5

Svatý Ján Oliver

lehce nadprůměrné
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
5,5

Hacker-Pschorr Münchner Hell

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
5,5

Dobruška Mutina

lehce nadprůměrné
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,4 %
5,5

Magistr Scotta

lehce nadprůměrné
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
5,5

Parník Kapitán

lehce nadprůměrné
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,7 - 5 %
5,5

Svijany Baron

lehce nadprůměrné
Pivní styl: světlý speciál
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
5,5

Libertas Doppel Bock 18%

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Pivní podstyl: Doppelbock Dunkel
Stupňovitost: 18,5° Plato
Obsah alkoholu: 7,8 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
5,5

Volba Sládků Poutní

lehce nadprůměrné
Pivní styl: polotmavý speciál
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 32 IBU (EBU)
5,5

Nepomucen / Widawa Dark Forest

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Skupina piv: ochucené pivo
Stupňovitost: 24° Plato
Obsah alkoholu: 9,3 %
Hořkost: 42 IBU (EBU)
5,5

Vorkloster Klášterní Zwickl 11

lehce nadprůměrné
Sezónní: letní
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
Hořkost: 24 IBU (EBU)
5,5
Strana: 1 2  • • •  313 314 315 316 317  • • •  444 445

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

červen 2024

  • 1.
  • 2.

Anketa

Poslední komentáře