Piva pivovarů v kraji Zlínský kraj

Strana: 1 2 3  • • •  7 8
Počet piv: 150

Holendr Polotmavé 13% (Jantar)

výborné pivo
Pivní styl: polotmavý speciál
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
8

Zlínský švec světlá jedenáctka

výborné pivo
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
8

Rotor Mrija (Iljušin) Stout 20

výborné pivo
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 7,2 %
7,8

Záhlinice Hospodář

velmi dobré
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
7,5

Rotor Blackbird tmavý ležák 12

velmi dobré
Pivní styl: tmavý ležák
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
7,5

Topolský Fruit ale Rybízek 11

velmi dobré
Pivní styl: Sour Ale
Amber Ale (Ale)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,1 %
Hořkost: 19 IBU (EBU)
7,5

Valášek světlý ležák

velmi dobré
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
Hořkost: 29 IBU (EBU)
7,4

Valášek Skotačivá Veverka

velmi dobré
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
7,3

Maxmilian Tmavý speciál 14°

velmi dobré
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 14,2 - 14,4° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 - 5,7 %
Hořkost: 27 - 29 IBU (EBU)
7,3

Zlínský švec Černý švec

velmi dobré
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
7,2

Holendr Bavorská 14

velmi dobré
Pivní styl: Märzen
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 6 %
7

Topolská Světlá 11

velmi dobré
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
7

Topolská IPA 16

velmi dobré
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,7 %
Hořkost: 63 IBU (EBU)
7
Strana: 1 2 3  • • •  7 8

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

červen 2024

  • 1.
  • 2.

Anketa

Poslední komentáře