Piva se sladem ječný

Strana: 1 2  • • •  58 59 60 61 62  • • •  277 278
Počet piv: 5541

Faust Holzfassgereifter Eisbock

výborné pivo
Pivní styl: Eisbock (Bock)
Stupňovitost: 25,6° Plato
Obsah alkoholu: 12 %
Hořkost: 22 IBU (EBU)
7,8

To Øl Long Time No See

výborné pivo
Pivovar: To Øl (Kodaň, Dánsko)
Stupňovitost: 29,8° Plato
Obsah alkoholu: 12,8 %
8

Poppels New England Pale Ale

velmi dobré
Obsah alkoholu: 4,7 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
7,5

Nova Runda El Galactico

velmi dobré
Stupňovitost: 16,7° Plato
Obsah alkoholu: 7,5 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
7,5

ŽiWell Mosaic Fling

horší pivo
Pivní styl: Session IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
3,5

Funky Fluid Independence NEIPA

výborné pivo
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
8

Bäckelar Sölsch

velmi dobré
Pivní styl: Kölsch
Stupňovitost: 11,8° Plato
Obsah alkoholu: 4,7 %
7

Des Sources Bellerose IPA

velmi dobré
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Obsah alkoholu: 6,5 %
Hořkost: 52 IBU (EBU)
7

Funky Fluid Cloudy NEIPA

velmi dobré
Stupňovitost: 16,5° Plato
Obsah alkoholu: 7,2 %
7,3

Trzech Kumpli Porter Baltycki

výborné pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 8 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
8,3

Chotoviny Touch of Simcoe

velmi dobré
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 7,2 %
7

Psychovar Pony's Not Dead

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Session IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 3,8 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
5,5

Four Elements Märzen

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Märzen
Stupňovitost: 14,4° Plato
Obsah alkoholu: 5,4 %
Hořkost: 21 IBU (EBU)
5,5
Strana: 1 2  • • •  58 59 60 61 62  • • •  277 278

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře