Piva se sladem ječný

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2  • • •  264 265 266 267 268  • • •  276 277
Počet piv: 5534 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

Brouwersnös Ne Toffen

velmi dobré
Pivní styl: Amber Ale (Ale)
Obsah alkoholu: 3,5 %
7

Obora Výčepní 9° (Devítka)

velmi dobré
Pivní styl: světlé výčepní
Stupňovitost: 9° Plato
Obsah alkoholu: 3,5 %
Hořkost: 32 IBU (EBU)
7

Trilobit Weißbier 8%

dobré pivo
Stupňovitost: 8° Plato
Obsah alkoholu: 3,5 %
6,5

Dobruška Rampušák Aloha APA

lehce nadprůměrné
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Sezónní: letní
Stupňovitost: 9° Plato
Obsah alkoholu: 3,5 %
4,8

Počerňák Rozmarné léto

výborné pivo
Pivní styl: světlé výčepní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 3,5 %
7,8

Cornelissen Limburgse Witte Rosé

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Belgian Witbier
Obsah alkoholu: 3,5 %
Hořkost: 10 IBU (EBU)
5

To Øl A Little Goes a Long Way

výborné pivo
Pivní styl: Session IPA (India Pale Ale, Ale)
Pivovar: To Øl (Kodaň, Dánsko)
Obsah alkoholu: 3,5 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
7,8

Lindemans Summer Berry

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Fruit Lambic (Lambic, Sour Ale)
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 3,5 %
5

Raven Coffee Sour

velmi dobré
Pivní styl: Sour Ale
Stupňovitost: 9° Plato
Obsah alkoholu: 3,5 %
Hořkost: 7 IBU (EBU)
7

Lefèbvre Belgian Kriek

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Belgian Ale (Ale)
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 3,5 %
5,5

St-Feuillien Grisette Fruits des Bois

průměrné pivo
Pivní styl: Belgian Ale (Ale)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 3,5 %
Hořkost: 11 IBU (EBU)
4,5
Strana: 1 2  • • •  264 265 266 267 268  • • •  276 277

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře