Piva s kvasinkami belgického typu

Strana: 1 2  • • •  4 5 6 7 8
Počet piv: 160

Valášek IPA Saison

velmi dobré
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,4 %
6,8

Pinta Ce n'est pas IPA

velmi dobré
Pivní styl: Bière de Garde
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
Hořkost: 18 IBU (EBU)
6,8

Wywar 18° Gejza

dobré pivo
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
Hořkost: 39 IBU (EBU)
6,6

Spojovna Chodovský Mazák

dobré pivo
Stupňovitost: 17,6° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
6,5

Kingpin Muerto

dobré pivo
Pivní styl: Pumpkin Ale (Ale)
Stupňovitost: 16,5° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
6,5

Beer Here Brun Sovs

dobré pivo
Pivní styl: Brown Ale (Ale)
Pivovar: Beer Here (Kodaň, Dánsko)
Obsah alkoholu: 4,8 %
6,5

Poppels Belgisk Wit

dobré pivo
Pivní styl: Belgian Witbier
Skupina piv: Bio pivo
Obsah alkoholu: 4,7 %
Hořkost: 10 IBU (EBU)
6,5

Potmehúd White IPA

dobré pivo
Stupňovitost: 15,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 58 IBU (EBU)
6,5

Falkon Prototyp Mout en Hop

dobré pivo
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 8,4 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
6,5

Labuť Aramis

dobré pivo
Pivní styl: Belgian Saison (Saison)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
6,5

Albert Monasterium

dobré pivo
Stupňovitost: 15,9° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
Hořkost: 18 IBU (EBU)
6,5

Zhůřák Bee Charmer Trappist Honey Ale

dobré pivo
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 6,4 %
Hořkost: 36 IBU (EBU)
6,5

Profesja Żniwiarz

dobré pivo
Pivní styl: Belgian Witbier
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,4 %
Hořkost: 12,5 IBU (EBU)
6,5

Zhůřák Sun in Glass Belgian IPA

dobré pivo
Pivní styl: Belgian IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
Hořkost: 55 IBU (EBU)
6,5
Strana: 1 2  • • •  4 5 6 7 8

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.

Anketa

Poslední komentáře