Pivní styl tmavý speciál

Strana: 1 2  • • •  7 8 9 10 11
Počet piv: 201

Dalešice Fledermaus

lehce nadprůměrné
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 13,2° Plato
Obsah alkoholu: 4,7 - 5 %
5,5

Mudrlant

výborné pivo
Pivní styl: tmavý speciál
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 13,4° Plato
Obsah alkoholu: 6 %
Hořkost: 44 - 48 IBU (EBU)
8

Tambor tmavý speciál

velmi dobré
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 13,35° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 26 IBU (EBU)
7,5

BON tmavý speciál

lehce nadprůměrné
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 14,2° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 - 5,4 %
5,5

Žatec Xantho

dobré pivo
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 14,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
6,5

Labuť Černá labuť

lehce nadprůměrné
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 15,2° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 - 6,2 %
Hořkost: 20 - 28 IBU (EBU)
5,5

Antoš Nakuřovaná 13

velmi dobré
Pivní styl: tmavý speciál
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
7,3

Prager Laffe Smokie

velmi dobré
Pivní styl: tmavý speciál
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
7,6

Opat tmavý speciál

dobré pivo
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 13,6° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
6

Herold Tmavé speciální pivo (Czech Black Lager)

velmi dobré
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 13 - 13,99° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
Hořkost: 27 IBU (EBU)
7,3

Rohozec Skalák Tmavý speciál

průměrné pivo
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,9 %
4,5

Rambousek Tmavý speciál

hnusné pivo
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 15,6° Plato
Obsah alkoholu: 6,8 %
Hořkost: 54 IBU (EBU)
2,5
Strana: 1 2  • • •  7 8 9 10 11

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

květen 2024

  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

červen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.

Anketa

Poslední komentáře