Pivní styl Altbier

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2 3 4
Počet piv: 61 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

Weiherer Osw-Alt Altbier

dobré pivo
Pivní styl: Altbier
Skupina piv: Bio pivo
Stupňovitost: 12,6° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
6

BrewDog Candy Kaiser

velmi dobré
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12,15° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
7

Albrecht 12° Alt Bier

dobré pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
6

Jabłonowo Altbier

velmi dobré
Pivní styl: Altbier
Obsah alkoholu: 5,2 %
7

Žamberecký Kanec Klub Alt

horší pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
3,5

Trilobit Altbier

velmi dobré
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12° Plato
7,5

MMX Alt

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12,6° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 32 IBU (EBU)
5

Letohradský Jelen Klub Alt

průměrné pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
4

Pinta Stare ALE Jare

výborné pivo
Pivní styl: Sticke (Altbier)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
8

Falkon Saazer Altbier

dobré pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6

Oettinger Alt

dobré pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 11,2° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
Hořkost: 26 IBU (EBU)
6

Diebels Alt

dobré pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6,4

Barre Alt

velmi dobré
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 11,4° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
7

Wilshaus Landbier Dunkel

dobré pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
6,5
Strana: 1 2 3 4

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

květen 2024

  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

červen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.

Anketa

Poslední komentáře