Piva se sladem ječný

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2  • • •  199 200 201 202 203  • • •  276 277
Počet piv: 5534 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

Main Seidla Helles

velmi dobré
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
7

Reh-Bier Pils

dobré pivo
Pivní styl: German Pilsner (Pilsner)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6,3

Haberstumpf Lager Hell

dobré pivo
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6,3

Haberstumpf Kellerkronla

dobré pivo
Skupina piv: Bio pivo
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
5,8

7 Stern Dreikorn Bier

průměrné pivo
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 12,7° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
4

Nomád Sumer Grisette

velmi dobré
Pivní styl: Saison
Pivní podstyl: Grisette
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
7

Birra del Borgo Watermelon Weiss

velmi dobré
Pivní styl: Berliner Weisse
Sezónní: letní
Obsah alkoholu: 4,9 %
Hořkost: 15 IBU (EBU)
7

Bräu Zur Isar Plattlinger Dunkel

dobré pivo
Pivní styl: Dunkel
Stupňovitost: 12,8° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6

Hoppy Lab Earl Grey Pale Ale

dobré pivo
Pivní styl: Pale Ale (Ale)
Pivovar: Hoppy Lab (Żarów, Polsko)
Stupňovitost: 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6,3

Blreor Deutsches Schwarzbier

průměrné pivo
Pivní styl: Schwarzbier
Stupňovitost: 11,3° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
4,5

Tambor Záboj

dobré pivo
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 12,8° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6

Gundel Urhell

dobré pivo
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6
Strana: 1 2  • • •  199 200 201 202 203  • • •  276 277

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře