Piva se sladem ječný

Strana: 1 2  • • •  254 255 256 257 258  • • •  277 278
Počet piv: 5541

Volfas Engelman Mango Pale Ale milkshake

lehce nadprůměrné
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Pivní podstyl: Milkshake IPA
Obsah alkoholu: 5,6 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
4,8

Volkovskaya Blansh de Mazay

dobré pivo
Pivní styl: American Wheat (Wheat Ale)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,9 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
5,8

Volt Blackout Barrel Ageing Absinth

velmi dobré
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Skupina piv: oak barrel-aged
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
6,8

Volt Eliášův oheň

velmi dobré
Pivní styl: Red IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,19 %
Hořkost: 65 IBU (EBU)
6,8

Volt Flash

lehce nadprůměrné
Pivní styl: English IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,8 %
Hořkost: 31 IBU (EBU)
5,5

Volt Solár

lehce nadprůměrné
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Skupina piv: single hop
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,6 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
5,5

Volt Zkrat Barrel Ageing Jim Beam

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Double IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 7,5 %
5

Volt Zkrat Barrel Ageing Metaxa

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Double IPA (India Pale Ale, Ale)
Skupina piv: oak barrel-aged
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 7,5 %
5,3

Von Freude Das IPA

dobré pivo
Pivní styl: Session IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
Hořkost: 32 IBU (EBU)
6,5

Vraník Extra hořká IPA

dobré pivo
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,6 %
6
Strana: 1 2  • • •  254 255 256 257 258  • • •  277 278

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře