Piva s kvasinkami svrchního kvašení

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2  • • •  461 462 463 464 465  • • •  505 506
Počet piv: 10103 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

Vinohradská Enigma Encrypted APA

velmi dobré
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Skupina piv: single hop
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
7

Chroust Delta

velmi dobré
Pivní podstyl: Milkshake IPA
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
7,5

Monyo Cherry Hero

dobré pivo
Pivní styl: Pale Ale (Ale)
Stupňovitost: 10,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
6,5

Rye Island Sunbeam Session India Pale Ale

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Session IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
Hořkost: 48 IBU (EBU)
5,5

AleBrowar Czarna Czerń

velmi dobré
Pivní styl: Stout
Pivovar: AleBrowar (Lebork, Polsko)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
6,8

Svatý Norbert Hazy Mango Pale Ale (2019)

velmi dobré
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
6,8

Antoš Lemon Thyme Geyser

velmi dobré
Pivní styl: Gose
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
7

Zlatá kráva Farm APA

dobré pivo
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
6,5

Vojanův dvůr Hefe Weisse

dobré pivo
Pivní styl: German Hefeweizen
Obsah alkoholu: 4,3 %
Hořkost: 22 IBU (EBU)
6,5

U Bulovky Pale Ale

průměrné pivo
Pivní styl: English Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
4
Strana: 1 2  • • •  461 462 463 464 465  • • •  505 506

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře