Pivníci v novém

sepsal Marley

30. června 2014 v 9:18

Možná jste se nyní někteří při návštěvě Pivníků docela vyděsili. Co to sakra je? Proč je to všechno přeházený a vypadá to úplně jinak? Zkusíme to trochu objasnit.

Pivníci začínali jako úplně hloupý seznam piv, Bludice mohla jen vyplnit do jednoho políčka název, do druhého dojmy z piva a do třetího jednu známku. Hotovo, víc to neumělo. Web se ale začal postupně zvětšovat, rozšiřovat i komplikovat a jednoho dne jsme do toho praštili a vyšli s Pivníky na veřejnost.

Od té doby se sem lepilo jedno přes druhé a vše bylo takové trvale prozatímní. Asi před dvěma lety jsme tedy začali s vývojem něčeho udržitelnějšího, ale šlo to pomalu a ztěžka, kdo sleduje naše pivní aktivity, tomu je jasné, že toho volného času moc nezbývalo.

Nyní se nám podařilo dát vše dohromady do alespoň trochu fungujícího celku. Trošku jsme po naprostém předělání „vnitřností“ webu upravili i jeho vzhled, ale byl to spíše vedlejší produkt, je to takový první krůček, určitě to není úplně definitivní. Při dnešní popularitě malých pivovárků je třeba zmínit, že vše u nás na webu je rukodělné, na koleně dělané, bez cizí pomoci spáchané :) Každopádně oceníme jakékoliv připomínky a samozřejmě též hlášení, co funguje divně či nefunguje vůbec. Díky předem mnohokráte!

Do budoucna to zde plánujeme trochu zútulnit a přidat pár zajímavostí, první jednoduchou a hloupou vlaštovkou je mapa námi ochutnaných piv dle zemí :)

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…