Drobné změny na Pivnících

sepsal Marley

16. listopadu 2015 v 9:33

Čtvrt roku po úpravě designu Pivníků tu máme další balíček drobných změn. Koho tedy zajímají čistě jen naše pivní zážitky, dál číst nemusí.

Prvním novým nástrojem je rozšířené hledání piv. Krom názvu teď lze filtrovat piva i podle pivního stylu, země, města či obsahu alkoholu. Můžete tedy snadno třeba zjistit takové nedůležité zajímavosti, jako například které ejly z Brna nám nejvíce chutnaly. V budoucnu ještě možná nějaké další filtry přidáme, až vymyslíme, které by měly smysl.

Trochu jsme i upravili fotogalerii. Jsou tam teď větší fotky, takže vše můžete prolétnout bez rozklikávání a podívat se detailně třeba jen na jednu, která vás zaujala. Na menších tabletech a větších mobilech to snad také nějak fungovat bude, ale spíše bude lepší prohlížet to po jedné fotce. No a na malých mobilech snad fotky ani nikdo sjíždět nebude, pro ně galerii asi ani optimalizovat nebudeme.

Další změnou je zveřejňování nově ochutnaných piv, která jsme po nějaké době vyzkoušeli, ne vždy ale najdeme čas o nich psát, případně jde o piva zahraniční či ne tolik zajímavá, takže je ani nezmíníme. Nicméně takovéhle „znovuzveřejnění“ budeme dělat jen občas, nemusíte se bát, že by tu lítaly každý den znova a opět nějaké Gambáče, které jsme si podesáté dali. Pár těchto nových ochutnání najdete na boční liště, zbytek v seznamu na zvláštní stránce. Nově lze i piva řadit podle celkového počtu, kolikrát jsme je hodnotili – to je ale asi zajímavé hlavně pro nás :)

Pak už to jsou jen drobnosti – jako jsou třeba zpětné odkazy na články v detailu piva (tj. na články, kde je dané pivo zmíněno), tedy další prolinkování už našeho tak hodně provázaného webu. Dále tu máme nějaké úpravy popisků, opravy nedokonalostí designu a podobně, co nemá ani smysl konkrétně vyjmenovávat.

A to je prozatím vše. Pokud máte nějaký nápad na doladění či vám něco nefunguje, jak má, tak se určitě ozvěte, budeme jen rádi.

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…