Piva v hospodách v kraji Středočeský kraj

Strana: 1 2 3  • • •  23 24
Počet piv: 478

Albrecht 10%

dobré pivo
Pivní styl: světlé výčepní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
6

Albrecht 11 Valdštejnský speciál

velmi dobré
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
7

Albrecht 12° Alt Bier

dobré pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
6

Albrecht Irish Dry Stout Morion 10 %

dobré pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 34 IBU (EBU)
6

Albrecht SaazAle.cz APA 14

velmi dobré
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 6 %
Hořkost: 37 IBU (EBU)
6,8

Antoš Amber Ale

velmi dobré
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
7,5

Antoš Bezová pšenka

velmi dobré
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 11 - 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,4 - 5 %
7

Antoš polotmavá 13°

lehce nadprůměrné
Pivní styl: polotmavý speciál
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
5,4

Antoš Sunny Ale

dobré pivo
Sezónní: letní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
Hořkost: 19 IBU (EBU)
6

Antoš Tlustý netopýr

výborné pivo
Pivní styl: Rye IPA (India Pale Ale, Ale)
Skupina piv: žitné pivo
Stupňovitost: 17° Plato
Obsah alkoholu: 6,7 - 7 %
7,9

Antoš Troll Ale

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Pale Ale (Ale)
Sezónní: letní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
4,8

Bakalář 11° světlá

dobré pivo
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 10,99 - 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
5,8

Bakalář polotmavé 11°

dobré pivo
Pivní styl: polotmavý ležák
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
6,5
Strana: 1 2 3  • • •  23 24

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.

Anketa

Poslední komentáře