Pivní styl Dry Stout

Strana: 1 2 3 4
Počet piv: 80

Máša Stout

výborné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,4 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
8,2

McGrath's Irish Black Stout

výborné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Obsah alkoholu: 4,3 %
Hořkost: 39 IBU (EBU)
8

Muflon Special Stout

výborné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Sezónní: svatopatrické, zimní
Stupňovitost: 13,7° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
8

Dungarvan Black Rock Irish Stout

výborné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Obsah alkoholu: 4,3 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
8

Mazák Coffee Stout

výborné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
7,8

Mazák Stout

výborné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
7,8

Cobolis Irish Dry Stout

výborné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
7,8

Hostivar Stout

výborné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,4 %
7,8

Guinness Draught

velmi dobré
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 9,9 - 10° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
7,7

Purkmistr Stout

velmi dobré
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
7,5

Frankies Choco Stout

velmi dobré
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Sezónní: vánoční
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
7,5

Volt Blackout

velmi dobré
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
Hořkost: 38 IBU (EBU)
7,5

Brodacz Silk Afro

velmi dobré
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,7 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
7,5
Strana: 1 2 3 4

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

červen 2024

  • 1.
  • 2.

Anketa

Poslední komentáře