Pivníci potřetí v novém

sepsal Marley

31. srpna 2015 v 14:09

Je tomu rok, co jsme spustili nové stránky Pivníků. Psali jsme, že vzhled není úplně definitivní, a že na tom budeme ještě pracovat. Jak to byl první krůček k něčemu trochu použitelnějšímu, tak stávající vizáž berte jako krůček druhý.

Nejsme úplní lemplové, rok nám vývoj netrval, mezitím jsme pracovali na věcech jako je mapa českých pivovarů (teď přes prázdniny se jich vyrojila celá řada, ale snad se nám už povedlo většinu z nich přidat) či na přehledu aktuálně čepovaných piv ve vybraných pražských hospodách a barech (tam možná taky nějaká menší aktualizace přijde).

K novému designu není moc co říct, prostě jsme se snažili udělat to zde trochu přehlednější, s většími obrázky, snad i trochu příjemnější na pohled. Vše je vyrobené našimi silami, takže nemůžete čekat něco originálně moderně úžasného, je to prostě náš malý rukodělný webík. No, malý vlastně už ani tolik není, s těmi stovkami článků a tisícovkami ochutnanými piv, ale chápete, co tím chci říct.

V novém by teď mělo být opraveno pár drobností, jedna z trochu větších nedesignových změn je RSS nově zveřejněných piv. Můžete tedy ve své RSS čtečce sledovat až pět námi ochutnaných piv denně. Možná v budoucnu připravíme i nějaké další možnosti sledování našich názorů na tato piva (články zvládneme napsat jen o zlomku z nich, zbytek zejména zahraničních tu jen propluje do zapomnění), pokud by o to byl zájem. Jinak nějaké ty dojmy navíc najdete na našem Twitteru.

Samozřejmě oceníme jakékoliv návrhy, připomínky či hlášení chyb a divností. Pivníci by nyní měli fungovat lépe i na mobilech a tabletech, jen tu mobilní mapu minipivovarů musíme ještě trochu vychytat. Je možné, že kvůli cache vašeho prohlížeče se vám budou dočasně některé fotky zobrazovat v menší velikosti, v tom případě stačí obnovit stránku – F5 či Ctrl + F5.

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…