Piva sezónní - jarní

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2 3
Počet piv: 47 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

O:Var Hista La Vista!

velmi dobré
Pivní styl: American Saison (Saison)
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
7

Sibeeria Vesna 2021

výborné pivo
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
7,8

Počernický Kopřivový speciál 12°

lehce nadprůměrné
Pivní styl: světlý ležák
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
5,5

Hostivar Jarní Ale 12 (Comet)

dobré pivo
Pivní styl: Pale Ale (Ale)
Skupina piv: single hop
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,1 %
6,3

Břevnovský jarní Ali Ale

dobré pivo
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 12 - 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 5 - 5,2 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
6

Svatý Norbert APA (2016)

výborné pivo
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 4,5 IBU (EBU)
8

Máša Jarouš

dobré pivo
Pivní styl: světlý ležák
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
6,5

Únětický Jarní jantar 11

velmi dobré
Pivní styl: polotmavý ležák
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
Hořkost: 28 IBU (EBU)
7,3

Monopol jarní IPA

dobré pivo
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,7 %
6,3

Zhůřák Bad Flash Hoppy Saison

horší pivo
Pivní styl: Saison
Vařeno pro: Bad Flash
Sezónní: jarní
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,6 %
Hořkost: 33 IBU (EBU)
3
Strana: 1 2 3

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

květen 2024

  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

červen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.

Anketa

Poslední komentáře