Piva s chmelem chmel

Strana: 1 2  • • •  117 118 119 120 121  • • •  139 140
Počet piv: 2784

Spalter Hopfen Zwerg (Leicht)

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 7,2° Plato
Obsah alkoholu: 2,9 %
5

Kozojedy polotmavá 11

lehce nadprůměrné
Pivní styl: polotmavý ležák
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
5

Glossner Neumarkter Torschmied's Dunkel

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Dunkel
Skupina piv: Bio pivo
Stupňovitost: 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,1 %
5

Isarkindl Lager Hell

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Helles
Obsah alkoholu: 5,2 %
5

Lehe Moodne Klassika

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Pilsner
Stupňovitost: 13,6° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
5

Kapucinus 2ecundu2

lehce nadprůměrné
Pivní styl: German Hefeweizen
Skupina piv: ochucené pivo
Stupňovitost: 11,6° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
5

Továrna Hopfen-Weizen

lehce nadprůměrné
Pivní podstyl: Hopfenweizen
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
5

Mordýř Sametová desítka

lehce nadprůměrné
Pivní styl: polotmavé výčepní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 3,9 %
5

Maisel's Weisse Alkoholfrei

lehce nadprůměrné
Stupňovitost: 6,5° Plato
Obsah alkoholu: 0,5 %
5

Varionica Neon Stout

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Stout
Obsah alkoholu: 6,2 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
5

Klínec-Katz Oh Tannenbaum! (perníkový)

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Brown Ale (Ale)
Sezónní: vánoční
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
5

Postřižinský ležák z čerstvého chmele

lehce nadprůměrné
Pivní styl: světlý ležák
Skupina piv: wet hop
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
5
Strana: 1 2  • • •  117 118 119 120 121  • • •  139 140

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

červen 2024

  • 1.
  • 2.

Anketa

Poslední komentáře