Piva s kvasinkami svrchního kvašení

Strana: 1 2  • • •  220 221 222 223 224  • • •  502 503
Počet piv: 10054

BrewDog OverWorks Spontaneity 2

velmi dobré
Pivní styl: Sour Ale
Skupina piv: oak barrel-aged
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
7,3

General Back In Black

velmi dobré
Stupňovitost: 24° Plato
Obsah alkoholu: 11,5 %
7,3

To Øl Chugwork Orange

velmi dobré
Spolupráce pivovarů: To Øl (Kodaň, Dánsko)
To Øl City (Svinninge, Dánsko)
Stupňovitost: 15,9° Plato
Obsah alkoholu: 3,4 %
7,3

To Øl Das Kølich

velmi dobré
Pivní styl: Kölsch
Spolupráce pivovarů: To Øl (Kodaň, Dánsko)
To Øl City (Svinninge, Dánsko)
Obsah alkoholu: 4,8 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
7,3

Port Jeff Party Boat

velmi dobré
Obsah alkoholu: 7,7 %
Hořkost: 77 IBU (EBU)
7,3

Nepomucen / Piwoteka F16

velmi dobré
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
Hořkost: 50 IBU (EBU)
7,3

Matuška Winter Ale (2020)

velmi dobré
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Sezónní: zimní
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,6 %
Hořkost: 55 IBU (EBU)
7,3

Mazák Single Hop Ale Ella

velmi dobré
Pivní styl: Pale Ale (Ale)
Skupina piv: single hop
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
7,3

Maplewood Brownie Points

velmi dobré
Pivní styl: Brown Ale (Ale)
Skupina piv: ochucené pivo
Obsah alkoholu: 5,7 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
7,3

Pioneer Holly IPA

velmi dobré
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 6 %
Hořkost: 55 IBU (EBU)
7,3

Permon Mango Double NEIPA

velmi dobré
Pivní podstyl: Milkshake IPA
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 8,3 %
Hořkost: 19 IBU (EBU)
7,3
Strana: 1 2  • • •  220 221 222 223 224  • • •  502 503

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

červen 2024

  • 1.
  • 2.

Anketa

Poslední komentáře