Piva se sladem pšeničný

Strana: 1 2 3 4 5 6  • • •  119 120
Počet piv: 2395

AleBrowar Ortodox Stout

výborné pivo
Pivní styl: London Stout (Stout)
Pivovar: AleBrowar (Lebork, Polsko)
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 5,6 %
8,6

AleBrowar Rowing Jack

výborné pivo
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Pivovar: AleBrowar (Lebork, Polsko)
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,2 %
Hořkost: 80 IBU (EBU)
8,3

AleBrowar Single Hop HBC 342

dobré pivo
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Skupina piv: single hop
Pivovar: AleBrowar (Lebork, Polsko)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,8 %
Hořkost: 70 IBU (EBU)
6

AleBrowar Single Hop HBC 430

lehce nadprůměrné
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Skupina piv: single hop
Pivovar: AleBrowar (Lebork, Polsko)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,8 %
Hořkost: 70 IBU (EBU)
5,5

AleBrowar Smoky Joe

výborné pivo
Pivní styl: Foreign Extra Stout (Stout)
Pivovar: AleBrowar (Lebork, Polsko)
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,2 %
8,6

AleBrowar Sweet Cow

velmi dobré
Pivovar: AleBrowar (Lebork, Polsko)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 28 IBU (EBU)
7

Alefried Fladerant Farmhouse Ale

velmi dobré
Pivní styl: Belgian Saison (Saison)
Obsah alkoholu: 6,5 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
6,8

Alpirsbacher Klosterbräu Weizen Kristallklar

lehce nadprůměrné
Pivní styl: German Kristallweizen
Stupňovitost: 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 14 IBU (EBU)
5,3

Alvinne Melchior

velmi dobré
Skupina piv: ochucené pivo
Obsah alkoholu: 11 %
Hořkost: 53 IBU (EBU)
7,3

Amager Fru Frederiksen

výjimečné pivo
Pivní styl: Stout
Obsah alkoholu: 7 %
Hořkost: 60 IBU (EBU)
9,3
Strana: 1 2 3 4 5 6  • • •  119 120

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře