Piva se sladem ovesný

Strana: 1 2  • • •  12 13 14 15 16
Počet piv: 308

Main Seidla Harvest Moon

velmi dobré
Pivní styl: Wheat Ale
ovesné pivo
Sezónní: dožínkové
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
Hořkost: 18 IBU (EBU)
7

Kinn Skoddehav

velmi dobré
Pivní styl: Belgian IPA (India Pale Ale, Ale)
Pivovar: Kinn (Florø, Norsko)
Stupňovitost: 15,5° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
Hořkost: 50 IBU (EBU)
7,5

Tiny Rebel Dirty Stop Out

výborné pivo
Pivní styl: Oatmeal Stout (Stout)
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 13,1° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 50 IBU (EBU)
8

De Molen Moord & Brand Bourbon Barrel Aged

výjimečné pivo
Stupňovitost: 29,5° Plato
Obsah alkoholu: 10,8 %
Hořkost: 112 IBU (EBU)
9

Base Camp Ultra Gnar Gnar IPA

výborné pivo
Stupňovitost: 15,4° Plato
Obsah alkoholu: 6,7 %
Hořkost: 60 IBU (EBU)
7,8

Nøgne Ø Imperial Stout Barrel Aged 2012

výjimečné pivo
Skupina piv: oak barrel-aged
Stupňovitost: 22° Plato
Obsah alkoholu: 9 %
Hořkost: 75 IBU (EBU)
8,8

Třebonice Švajčiar

velmi dobré
Pivní styl: ovesné pivo
Pale Ale (Ale)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
7

Zhůřák / Nomád Cookies Stout

výborné pivo
Pivní styl: Oatmeal Stout (Stout)
Skupina piv: ochucené pivo
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 6,3 %
Hořkost: 30 - 35 IBU (EBU)
8

Brewfist / Prairie Artisan Ales Spaghetti Western

výborné pivo
Vařeno v: Brewfist (Codogno, Itálie)
Stupňovitost: 23° Plato
Obsah alkoholu: 8,7 %
Hořkost: 60 IBU (EBU)
8,7

Brewfist D-Tox Gruit

dobré pivo
Pivní styl: Gruitbier (Traditional Ale, Ale)
Pivovar: Brewfist (Codogno, Itálie)
Stupňovitost: 22,5° Plato
Obsah alkoholu: 10 %
Hořkost: 60 IBU (EBU)
6,5
Strana: 1 2  • • •  12 13 14 15 16

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře