Piva se sladem nakuřovaný

Strana: 1 2 3 4  • • •  11 12
Počet piv: 228

BrewDog / Victory U-Boat

výborné pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 19,3° Plato
Obsah alkoholu: 8,4 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
8,5

BrewDog Old World Russian Imperial Stout

výjimečné pivo
Stupňovitost: 21,3° Plato
Obsah alkoholu: 9,5 %
Hořkost: 71 IBU (EBU)
9,3

BroKreacja Certain Death (2018)

výborné pivo
Stupňovitost: 24° Plato
Obsah alkoholu: 9,5 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
8,5

BroKreacja The Blogger 2016

dobré pivo
Pivní styl: American Strong Ale (Ale)
Skupina piv: cherrywood aged
Stupňovitost: 18,5° Plato
Obsah alkoholu: 8,1 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
6

Břevnovský Nakuřený Benedict

horší pivo
Pivní styl: polotmavý speciál
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 13,7° Plato
Obsah alkoholu: 5,4 %
Hořkost: 24 IBU (EBU)
3,5

Cieszyński Mieszczański Koźlak Wędzony

dobré pivo
Pivní styl: Dunkler Bock (Bock)
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
6

Dalešice RauchBock 16%

výborné pivo
Pivní styl: Dunkler Bock (Bock)
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,8 %
8

Dalešice RauchBock Wood Aged 16%

velmi dobré
Pivní styl: Dunkler Bock (Bock)
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,8 %
7

De Molen / Poch's Cliffhanger

velmi dobré
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Pivní podstyl: Doppelbock Dunkel
Stupňovitost: 19,3° Plato
Obsah alkoholu: 8 %
Hořkost: 28 IBU (EBU)
7,5

De Molen / Sound Ball & Chain

velmi dobré
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 17,2° Plato
Obsah alkoholu: 7,1 %
Hořkost: 29 IBU (EBU)
7,5
Strana: 1 2 3 4  • • •  11 12

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře