Piva se sladem karamelový

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2  • • •  48 49 50 51 52
Počet piv: 1024 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

Třebonice XI polotmavý ležák

lehce nadprůměrné
Pivní styl: polotmavý ležák
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
5,5

Topolský Fruit ale Rybízek 11

velmi dobré
Pivní styl: Sour Ale
Amber Ale (Ale)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,1 %
Hořkost: 19 IBU (EBU)
7,5

Wrężel Pszeniczne Jasne z Mango

velmi dobré
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,1 %
Hořkost: 14 IBU (EBU)
6,8

Šedivák 10°

lehce nadprůměrné
Pivní styl: světlé výčepní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 3,9 - 4,2 %
5,3

Knír Blondie Ale

lehce nadprůměrné
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 39 IBU (EBU)
5,5

Mazák Chmelobraní Fest Beer 2020

velmi dobré
Pivní styl: světlé výčepní
Stupňovitost: 10,8° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
7

Topolské Výčepní pivo 10

lehce nadprůměrné
Pivní styl: světlé výčepní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 24 IBU (EBU)
5

Albrecht 10%

dobré pivo
Pivní styl: světlé výčepní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
6

Albrecht Irish Dry Stout Morion 10 %

dobré pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 34 IBU (EBU)
6

Blahovar Summer Ale

hnusné pivo
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Sezónní: letní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
2,3

Podkováň Karamel

průměrné pivo
Pivní styl: tmavé výčepní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
3,8
Strana: 1 2  • • •  48 49 50 51 52

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře