Piva se sladem barevný

Strana: 1 2  • • •  7 8 9 10
Počet piv: 188

Šnajdr Žitovec

lehce nadprůměrné
Pivní styl: polotmavý speciál
Skupina piv: žitné pivo
Stupňovitost: 13,7° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 22 IBU (EBU)
5,6

Třebonice Divá Bára

výborné pivo
Pivní styl: tmavý ležák
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
8

Třebonice Eržika

lehce nadprůměrné
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 17° Plato
Obsah alkoholu: 7,4 %
5,7

Uerige Doppelsticke

výjimečné pivo
Pivní styl: Sticke (Altbier)
Stupňovitost: 20,4° Plato
Obsah alkoholu: 8,5 %
Hořkost: 75 IBU (EBU)
8,8

Únětice polotmavá 13° s příchutí whisky

velmi dobré
Pivní styl: polotmavý speciál
Skupina piv: oak chips aged
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
Hořkost: 29 IBU (EBU)
6,8

Valášek tmavý ležák

velmi dobré
Pivní styl: tmavý ležák
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 - 4,6 %
6,8

Vinohradská tmavá 14

velmi dobré
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,9 %
7

Vyškov Cross the World Altbier 2013

velmi dobré
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
7

Vyškov Cross the World Altbier 2014

dobré pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
6,3

Vyškov Jubiler Amber IPA

dobré pivo
Pivní styl: Red IPA (India Pale Ale, Ale)
Sezónní: valentýnské
Stupňovitost: 14,2° Plato
Obsah alkoholu: 6 %
6,5

Vyškov Jubiler IPA

výborné pivo
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Stupňovitost: 15,3° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
Hořkost: 55 IBU (EBU)
8,5

Vyškov Jubiler Mild Stout

dobré pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 12,2° Plato
Obsah alkoholu: 4,7 %
6,3
Strana: 1 2  • • •  7 8 9 10

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře