Piva s přísadou pražený ječmen

Strana: 1 2 3 4 5 6  • • •  17 18
Počet piv: 346

Vinohradský Stout 17

velmi dobré
Pivní styl: Stout
Stupňovitost: 17° Plato
Obsah alkoholu: 6,7 %
7,5

Raven Vault 104

výborné pivo
Stupňovitost: 21° Plato
Obsah alkoholu: 10,5 %
Hořkost: 55 IBU (EBU)
8,3

Mikkeller Chipotle Porter

výborné pivo
Pivní styl: Porter
Skupina piv: chilli pivo (ochucené pivo)
Pivovar: Mikkeller (Kodaň, Dánsko)
Obsah alkoholu: 6,6 %
8

Raven Hells Bells Barrel Aged Imperial Stout

výborné pivo
Stupňovitost: 21° Plato
Obsah alkoholu: 10,5 %
Hořkost: 55 IBU (EBU)
8,5

Libertas Russian Imperial Stout Barrel Aged 2019

výborné pivo
Stupňovitost: 22,5° Plato
Obsah alkoholu: 9,5 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
8,1

Raven Vault 103

výborné pivo
Stupňovitost: 21° Plato
Obsah alkoholu: 10,5 %
Hořkost: 55 IBU (EBU)
8,3

Great Lakes Edmund Fitzgerald Porter

výborné pivo
Pivní styl: American Porter (Porter)
Obsah alkoholu: 6 %
Hořkost: 37 IBU (EBU)
8,5

Raven Costa Rica Coffee Stout (Morrigan Costa Rican)

velmi dobré
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
7

Zhůřák Asfalt Extreme Stout 2019

výjimečné pivo
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 7,2 %
Hořkost: 60 IBU (EBU)
8,8

Proud Cotel

velmi dobré
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
7,4

Stu Mostów WRCLW Imperial Stout Coffee & Cascara Nitro

výborné pivo
Stupňovitost: 30° Plato
Obsah alkoholu: 11 %
Hořkost: 62 IBU (EBU)
8,3

Albrecht Morion 20 Wood Aged

dobré pivo
Skupina piv: oak chips aged
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 7,8 %
Hořkost: 47 IBU (EBU)
5,8
Strana: 1 2 3 4 5 6  • • •  17 18

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře