Piva s kvasinkami spodního kvašení

Strana: 1 2  • • •  6 7 8 9 10  • • •  273 274
Počet piv: 5469

Grasser Huppendorfer Weihnachtsfestbier

výborné pivo
Pivní styl: Märzen
Sezónní: vánoční
Stupňovitost: 13,6° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
8,3

De Molen Feuer & Wasser

výborné pivo
Stupňovitost: 19° Plato
Obsah alkoholu: 8,1 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
8,3

Budvar B:Cryo

výborné pivo
Pivní styl: Eisbock (Bock)
Skupina piv: vymrazované pivo
Stupňovitost: 40° Plato
Obsah alkoholu: 21 %
Hořkost: 60 IBU (EBU)
8,3

Jack’s Abby Hoponius Union

výborné pivo
Stupňovitost: 15,5° Plato
Obsah alkoholu: 6,7 %
Hořkost: 65 IBU (EBU)
8,3

Kulmbacher Eisbock

výborné pivo
Pivní styl: Eisbock (Bock)
Skupina piv: vymrazované pivo
Stupňovitost: 21° Plato
Obsah alkoholu: 9,2 %
8,3

Williams Brothers Caesar Augustus

výborné pivo
Pivní styl: India Pale Lager
Stupňovitost: 10,2° Plato
Obsah alkoholu: 4,1 %
Hořkost: 33 IBU (EBU)
8,3

De Molen Lentehop

výborné pivo
Pivní styl: India Pale Lager
Stupňovitost: 14,9° Plato
Obsah alkoholu: 6,2 %
Hořkost: 36 IBU (EBU)
8,3

Ayinger Jahrhundert-Bier

výborné pivo
Pivní styl: Export Hell (Helles)
Stupňovitost: 12,8° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
8,3

Svatý Norbert Dark lager (speciální tmavé)

výborné pivo
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
8,2

Zichovec Fresh Saaz Special 12

výborné pivo
Pivní styl: světlý ležák
Skupina piv: wet hop
single hop
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,1 %
8,2

Únětická Josefína 11°

výborné pivo
Pivní styl: tmavý ležák
Stupňovitost: 11,2° Plato
Obsah alkoholu: 4,1 %
Hořkost: 33 IBU (EBU)
8,2
Strana: 1 2  • • •  6 7 8 9 10  • • •  273 274

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře