Piva s kvasinkami spodního kvašení

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2 3 4 5 6  • • •  272 273
Počet piv: 5457 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

Störtebeker Eis-Lager

velmi dobré
Pivní styl: Eisbock (Bock)
Stupňovitost: 22,5° Plato
Obsah alkoholu: 9,8 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
7,3

Ganstaller Bräu Affumicator

výborné pivo
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 24,5° Plato
Obsah alkoholu: 9,6 %
7,8

Schloss Eggenberg Urbock 23°

dobré pivo
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Pivní podstyl: Doppelbock Hell
Stupňovitost: 23° Plato
Obsah alkoholu: 9,6 %
6,7

Svijany 20

dobré pivo
Pivní styl: světlý speciál
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 9,5 %
6,5

Zywiec Porter

výborné pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Stupňovitost: 21° Plato
Obsah alkoholu: 9,5 %
8,7

Velké Březno Svatováclavské

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Sezónní: svatováclavské
Stupňovitost: 21° Plato
Obsah alkoholu: 9,5 %
5,3

Nepomucen / Widawa Dark Forest

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Skupina piv: ochucené pivo
Stupňovitost: 24° Plato
Obsah alkoholu: 9,3 %
Hořkost: 42 IBU (EBU)
5,5

Sibeeria Ledoborec

výborné pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Stupňovitost: 26° Plato
Obsah alkoholu: 9,3 %
8,5

Nepomucen Echo

výborné pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Stupňovitost: 23,8° Plato
Obsah alkoholu: 9,3 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
8

Pühaste Pöhjanael

výborné pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Skupina piv: žitné pivo
Pivovar: Pühaste (Tartu, Estonsko)
Stupňovitost: 23,1° Plato
Obsah alkoholu: 9,3 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
8,3
Strana: 1 2 3 4 5 6  • • •  272 273

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře