Piva s kvasinkami belgického typu

Strana: 1 2  • • •  6 7 8 9
Počet piv: 161

Weihenstephaner / Samuel Adams Infinium

výjimečné pivo
Pivní styl: Bière de Champagne
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 10 %
Hořkost: 10 IBU (EBU)
8,8

Wywar 18° Gejza

dobré pivo
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
Hořkost: 39 IBU (EBU)
6,6

Wywar Belgičan

lehce nadprůměrné
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
5,5

Wywar Blond Jack

lehce nadprůměrné
Stupňovitost: 21° Plato
Obsah alkoholu: 9 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
5,5

Wywar Galaxy

velmi dobré
Stupňovitost: 30,8° Plato
Obsah alkoholu: 12,1 %
Hořkost: 100 IBU (EBU)
7

Zhůřák Bee Charmer Trappist Honey Ale

dobré pivo
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 6,4 %
Hořkost: 36 IBU (EBU)
6,5

Zhůřák Belgian Heat

dobré pivo
Pivní styl: Belgian Witbier
Skupina piv: chilli pivo (ochucené pivo)
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,1 %
Hořkost: 26 IBU (EBU)
6

Zhůřák Pivolání

velmi dobré
Pivní styl: Belgian Ale (Ale)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,1 %
Hořkost: 33 IBU (EBU)
7,5

Zhůřák Sun in Glass Belgian IPA

dobré pivo
Pivní styl: Belgian IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
Hořkost: 55 IBU (EBU)
6,5

Zhůřák Sun in Glass Belgian IPA (2017)

velmi dobré
Pivní styl: Belgian IPA (India Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
Hořkost: 62 IBU (EBU)
7

Zichovec Safety NEIPA

velmi dobré
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 6,1 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
7

Zichovec Sláma z bot 10

velmi dobré
Pivní styl: American Saison (Saison)
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4,4 %
7,2
Strana: 1 2  • • •  6 7 8 9

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře