Piva pivovarů v zemi Rakousko

Strana: 1 2  • • •  5 6 7 8 9 10
Počet piv: 190

Gusswerk Nicobar India Pale Ale

velmi dobré
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Skupina piv: Bio pivo
Stupňovitost: 14,9° Plato
Obsah alkoholu: 6,4 %
7,5

Core Bio

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Helles
Vařeno pro: KOR GmbH
Stupňovitost: 11,7° Plato
Obsah alkoholu: 4,9 %
5

Forstner Styrian Ale

výborné pivo
Stupňovitost: 15,4° Plato
Obsah alkoholu: 6,6 %
8

Lichtenthaler Helles

dobré pivo
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
6

Hofstettner Granitbier

dobré pivo
Pivní styl: Dunkel
Stupňovitost: 12,8° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
6

Schlägl Dunkles

dobré pivo
Pivní styl: Dunkel
Stupňovitost: 13,3° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
6,5

Kadlez Zwickl

dobré pivo
Stupňovitost: 11,8° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
6,5

Stadtbrauerei Schwarzenberg Weizenbier

dobré pivo
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 11,9° Plato
Obsah alkoholu: 5,1 %
6,5

Wieden Bräu Osterbock

velmi dobré
Pivní styl: Dunkler Bock (Bock)
Sezónní: velikonoční
Stupňovitost: 16,3° Plato
Obsah alkoholu: 7 %
7,5

Wieden Bräu Helles

dobré pivo
Pivní styl: Helles
Stupňovitost: 11,3° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
6

Lichtenthaler Oatmeal Stout

výborné pivo
Pivní styl: Oatmeal Stout (Stout)
Stupňovitost: 12,7° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
8,5

Stiegl Paracelsus Zwickl

velmi dobré
Skupina piv: Bio pivo
Pivovar: Stiegl (Salzburg, Rakousko)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
7

Kapsreiter Landbier Hell

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Helles
Obsah alkoholu: 5,3 %
5,5

Salm Bräu Weizen

dobré pivo
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
6
Strana: 1 2  • • •  5 6 7 8 9 10

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře