Pivní styl Porter

Strana: 1 2  • • •  18 19 20 21 22
Počet piv: 429

Dia De Los Muertos Pay The Ferryman Porter

dobré pivo
Pivní styl: Porter
Stupňovitost: 11,8° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 18 IBU (EBU)
6,3

Klínec-Katz Kylián

dobré pivo
Pivní styl: Porter
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
6,3

Stupavar Smoked Porter

dobré pivo
Pivní styl: Porter
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 17° Plato
Obsah alkoholu: 6 %
6,3

Falkon Brown Porter

dobré pivo
Pivní styl: English Porter (Porter)
Stupňovitost: 12,8° Plato
Obsah alkoholu: 5,1 %
6,3

Šnajdr Vysmolenec

dobré pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Stupňovitost: 20° Plato
Obsah alkoholu: 8 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
6,3

Falkon 1000 Espresso Porter

dobré pivo
Pivní styl: Porter
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 6,2 %
Hořkost: 70 IBU (EBU)
6,3

Raven Chilli Brewhemian

dobré pivo
Skupina piv: chilli pivo (ochucené pivo)
Stupňovitost: 15° Plato
Obsah alkoholu: 6,3 %
6

Psychovar Chocolate Cheesecake

dobré pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,9 %
Hořkost: 28 IBU (EBU)
6

Bartoš Sagvan

dobré pivo
Pivní styl: American Porter (Porter)
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,8 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
6

Prager Laffe Porter

dobré pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 5,6 %
5,8

Holba Strong

dobré pivo
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Stupňovitost: 18° Plato
Obsah alkoholu: 7,5 %
5,8

Nepomucen / Widawa Dark Forest

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Baltic Porter (Porter)
Skupina piv: ochucené pivo
Stupňovitost: 24° Plato
Obsah alkoholu: 9,3 %
Hořkost: 42 IBU (EBU)
5,5
Strana: 1 2  • • •  18 19 20 21 22

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře