Pivní styl Märzen

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2 3 4 5 6  • • •  8 9
Počet piv: 164 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

Vorkloster Poutní Velikonoční Märzen (Oak Aged)

velmi dobré
Pivní styl: Märzen
Skupina piv: oak chips aged
Sezónní: velikonoční
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 28 IBU (EBU)
7,5

Chroust Štědrý ležák (2023)

velmi dobré
Pivní styl: Märzen
Sezónní: vánoční
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
7

Butjenter Gold

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Märzen
Stupňovitost: 13,2° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
5

Matuška Märzen

dobré pivo
Pivní styl: Märzen
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
6,5

Ötztaler Brauhaus Das Rote Märzen

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Märzen
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
5,5

Kamenice nad Lipou Kamenická polotmavá 13

dobré pivo
Stupňovitost: 13,7° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
6,5

Gansbräu Festbier

velmi dobré
Pivní styl: Märzen
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
7,3

Perlenbacher Festbier

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Märzen
Vařeno pro: Lidl
Stupňovitost: 12,3° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
5

Greif Bräu Weihnachts Festbier

dobré pivo
Pivní styl: Märzen
Sezónní: vánoční
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
6

Grosch Luthertrunk

dobré pivo
Pivní styl: Märzen
Skupina piv: Bio pivo
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
6

Zwanzger 1639

dobré pivo
Pivní styl: Märzen
Stupňovitost: 13,8° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
6

Kulmbacher Urtyp Museumsbier

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Märzen
Stupňovitost: 12,3° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
4,8
Strana: 1 2 3 4 5 6  • • •  8 9

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

prosinec 2025

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.
  • 27.
  • 28.
  • 29.
  • 30.
  • 31.

leden 2026

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Anketa

Poslední komentáře