Pivní styl Dry Stout

Strana: 1 2 3 4
Počet piv: 80

Kocour Stout

dobré pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
5,9

Lobeč Stout

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 12,2° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
Hořkost: 37 IBU (EBU)
5,5

Nomád Černá kráska

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
5,5

Chýně Black Dog Stout

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
5,3

Nomád Coffee Stout Colombia

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
5

Nomád Coffee Stout Honduras

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
5

Parovar Macek 13° Irish Stout

průměrné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
4,5

SKA Autumnal Mole Stout

průměrné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Sezónní: podzimní
Obsah alkoholu: 5,5 %
Hořkost: 15 IBU (EBU)
4,5

Nomád Coffee Stout Etiopie

průměrné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
4

Aass Gourmet Stout

průměrné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Pivovar: Aass (Drammen, Norsko)
Obsah alkoholu: 4,3 %
4

1. selský pivovárek Kroměříž Krok do tmy

průměrné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
3,8

Mazaný Lišák O'Pat

horší pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
Hořkost: 29 IBU (EBU)
3

Highlander Stout

hnusné pivo
Pivní styl: Dry Stout (Stout)
Stupňovitost: 12,5° Plato
2,5
Strana: 1 2 3 4

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.

Anketa

Poslední komentáře