Piva v hospodě Ossegg Praha

Informace o této hospodě

Ossegg Praha

velmi dobré
Adresa:
Římská 2135/45, Praha 2-Vinohrady
Založeno: 30. července 2018
7
Strana: 1
Počet piv: 11

Ossegg Praha Wernherus APA

průměrné pivo
Pivní styl: American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
4,3

Ossegg Praha Bartholomeus

velmi dobré
Pivní styl: Stout
Stupňovitost: 16,6° Plato
Obsah alkoholu: 6,1 %
Hořkost: 15 IBU (EBU)
7

Ossegg Praha Martin 14

velmi dobré
Pivní styl: India Pale Ale (Ale)
Sezónní: svatomartinské
Stupňovitost: 14,7° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
Hořkost: 60 IBU (EBU)
7,1

Ossegg Praha Ruthard Red Ale

velmi dobré
Stupňovitost: 11,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
7

Ossegg Laurentius 13 Bohemia

dobré pivo
Pivní styl: světlý speciál
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
6,5

Ossegg Praha Johannes 14

dobré pivo
Sezónní: velikonoční
Stupňovitost: 14° Plato
Obsah alkoholu: 5,9 %
Hořkost: 45 IBU (EBU)
6,5

Ossegg Praha Athanasius 10

velmi dobré
Pivní styl: světlé výčepní
Stupňovitost: 10,8° Plato
Obsah alkoholu: 4,3 %
Hořkost: 30 IBU (EBU)
7,3

Ossegg Praha Ignatius 16

lehce nadprůměrné
Pivní styl: Dunkler Bock (Bock)
Sezónní: vánoční
Stupňovitost: 16° Plato
Obsah alkoholu: 6,5 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
5,3

Ossegg Praha Philipp 12

velmi dobré
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
Hořkost: 33 IBU (EBU)
6,8

Ossegg Praha Balthasar 13

velmi dobré
Pivní styl: tmavý speciál
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,4 %
Hořkost: 33 IBU (EBU)
7

Ossegg Praha Laurentius 13

lehce nadprůměrné
Pivní styl: světlý speciál
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
5

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.

Anketa

Poslední komentáře