Pivníci popáté v novém

sepsal Marley

11. září 2017 v 21:48

Pivníci se pomalu po téměř dvou měsících letních spánku zase probouzí k životu. Bohužel jsme neměli čas se našemu webu během dovolených a jejich plánování více věnovat, ale nyní v září se to pokusíme trochu dohnat.

První změny jste si asi všimli na první pohled – po roce a půl jsme zase trochu překopali vzhled stránek. Odtučnili jsme design od většiny barev a boxů – přeci jen na našich stránkách plných fotek asi není něco takového příliš potřeba. A též jsme spíše příznivci jednoduchosti a čitelnosti, než megalomanských grafických efektů.

Trochu jsme v nové verzi zvětšili prakticky všechny obrázky, od nejmenších v seznamech piv, po ty velké v galeriích (tam se to ale projeví až u nových příspěvků.

Mělo by to tu být lépe čitelné a přehlednější na velkých monitorech, poupravili jsme i zobrazení na mobilech – na moderních přístrojích by tu na většině stránek nemělo nic přetékat a vše by se mělo přizpůsobit velikosti přijímače.

Zároveň jsme přešli na novou verzi PHP – takže pokud se tu bude něco zobrazovat divně, ať už co se vzhledu týká či naopak obsahu, budeme moc rádi za upozornění.

Krom změny vzhledu webu jsme prošli i změnou naší fototechniky – můžete se těšit na hezčí a snad i zajímavější fotogalerie. V následujících dnech snad přineseme nějaký ten přehled zajímavých piv, která jsme o prázdninách ochutnali. Krom toho vás samozřejmě čekají i reporty z tradičních zářijových festivalů. A pokud v pátek či sobotu navštívíte plzeňské Slunce ve skle, uvidíme se tam :)

Další změny na Pivnících

Celkem 8 článků

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…