Piva pivovarů v zemi Česká republika

Strana: 1 2  • • •  176 177 178 179 180  • • •  361 362
Počet piv: 7233

Albrecht 11

dobré pivo
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
Hořkost: 35 IBU (EBU)
6

Clock Goldie 11° Weizenbier

dobré pivo
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,7 - 4,8 %
Hořkost: 15 IBU (EBU)
6

Lipan tmavý ležák

dobré pivo
Pivní styl: tmavý ležák
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 26 IBU (EBU)
6

Záhora American Pale Lager /// 10.APL.R1

dobré pivo
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 49 IBU (EBU)
6

Moravia Sv. Martin

dobré pivo
Pivní styl: světlý ležák
Sezónní: svatomartinské
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 53 IBU (EBU)
6

Staropramen Granát 13

dobré pivo
Pivní styl: polotmavý speciál
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
6

SQBRU Kos

dobré pivo
Pivní styl: Oatmeal Stout (Stout)
Stupňovitost: 13° Plato
6

Albrecht 10%

dobré pivo
Pivní styl: světlé výčepní
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4 %
Hořkost: 25 IBU (EBU)
6

Permon Zelený chmel

dobré pivo
Pivní styl: světlý ležák
Skupina piv: wet hop
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,5 %
6

Nomád Dobrá sezóna

dobré pivo
Pivní styl: Belgian Saison (Saison)
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
6

Albrecht 12° Alt Bier

dobré pivo
Pivní styl: Altbier
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
6

Vilém Ale 11°

dobré pivo
Pivní styl: Pale Ale (Ale)
Sezónní: podzimní
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
6

Ohrada Bejček

dobré pivo
Pivní styl: světlý ležák
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,6 %
6
Strana: 1 2  • • •  176 177 178 179 180  • • •  361 362

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.

Anketa

Poslední komentáře