Pivní styl German Hefeweizen

Strana: 1 2 3  • • •  29 30
Počet piv: 596

Nozib Easy Going Series: German Whip

velmi dobré
Pivní styl: German Hefeweizen
Pivní podstyl: Hopfenweizen
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
7

Pulfer Brundelweiss

velmi dobré
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
Hořkost: 14 IBU (EBU)
6,8

Wurm Hefe-Weizen

lehce nadprůměrné
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 12,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,5 %
5,5

BapBap Blanc Bec Bière de Blé

velmi dobré
Pivní podstyl: Hopfenweizen
Obsah alkoholu: 4,5 %
Hořkost: 14 IBU (EBU)
7,5

Buddelship Blanker Hans

velmi dobré
Pivní styl: German Hefeweizen
Skupina piv: nakuřované pivo
Stupňovitost: 13,5° Plato
Obsah alkoholu: 5,3 %
Hořkost: 20 IBU (EBU)
7,5

Funky Fluid Sandy Hefe-Weizen

dobré pivo
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
6,5

Pinta Bawarka

velmi dobré
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 13° Plato
Obsah alkoholu: 5,7 %
7

WildCock Piña (DDH Weissbier)

velmi dobré
Pivní styl: German Hefeweizen
Pivní podstyl: Hopfenweizen
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5 %
Hořkost: 27 IBU (EBU)
7

Uhříněves Róza

dobré pivo
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 11° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
6,5

Počernické pšeničné 10°

dobré pivo
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 10° Plato
Obsah alkoholu: 4,2 %
6

Gosciszewo Surfer

dobré pivo
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 4,8 %
Hořkost: 21 IBU (EBU)
6

Birbant Mangolo (Mango Weizen)

velmi dobré
Pivní styl: German Hefeweizen
Stupňovitost: 12° Plato
Obsah alkoholu: 5,2 %
Hořkost: 10 IBU (EBU)
7
Strana: 1 2 3  • • •  29 30

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.

Anketa

Poslední komentáře