Pivní styl Bock

Dle: abecedy hodnocení data přidání procenta alkoholu hořkosti
Strana: 1 2 3  • • •  22 23
Počet piv: 448 zobrazeny pouze záznamy se známou či odhadnutou hodnotou alkoholu

Budvar B:Cryo

výborné pivo
Pivní styl: Eisbock (Bock)
Skupina piv: vymrazované pivo
Stupňovitost: 40° Plato
Obsah alkoholu: 21 %
Hořkost: 60 IBU (EBU)
8,3

Lanius Eis 36°

velmi dobré
Pivní styl: Eisbock (Bock)
Skupina piv: vymrazované pivo
Stupňovitost: 36° Plato
Obsah alkoholu: 17,2 %
7,3

Schloss Eggenberg Samichlaus Bier

velmi dobré
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Pivní podstyl: Doppelbock Dunkel
Stupňovitost: 28 - 32° Plato
Obsah alkoholu: 14 %
7,3

Schloss Eggenberg Samichlaus Bier Helles

velmi dobré
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Pivní podstyl: Doppelbock Hell
Stupňovitost: 28° Plato
Obsah alkoholu: 14 %
7

Faust Holzfassgereifter Eisbock

výborné pivo
Pivní styl: Eisbock (Bock)
Stupňovitost: 25,6° Plato
Obsah alkoholu: 12 %
Hořkost: 22 IBU (EBU)
7,8

Hofstettner Granitbock Ice

výjimečné pivo
Pivní styl: Eisbock (Bock)
Steinbier
Skupina piv: vymrazované pivo
Stupňovitost: 26° Plato
Obsah alkoholu: 11,5 %
8,8

Robens’ Rudi’s Delirium

velmi dobré
Pivní styl: Eisbock (Bock)
Skupina piv: vymrazované pivo
Stupňovitost: 18,5° Plato
Obsah alkoholu: 11,5 %
Hořkost: 40 IBU (EBU)
7,5

Vetter's 33

výborné pivo
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Pivní podstyl: Doppelbock Dunkel
Stupňovitost: 33° Plato
Obsah alkoholu: 11,5 %
8

Laško Special Krpan

výborné pivo
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Pivní podstyl: Doppelbock Dunkel
Stupňovitost: 26,5° Plato
Obsah alkoholu: 11 %
7,8

Communebrauerei Kaufbeuren Bock

výborné pivo
Pivní styl: Doppelbock (Bock)
Stupňovitost: 26° Plato
Obsah alkoholu: 11 %
8,5
Strana: 1 2 3  • • •  22 23

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…

Kalendář akcí

duben 2024

  • 29.
  • 30.

květen 2024

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.
  • 8.
  • 9.
  • 10.
  • 11.
  • 12.
  • 13.
  • 14.
  • 15.
  • 16.
  • 17.
  • 18.
  • 19.
  • 20.
  • 21.
  • 22.
  • 23.
  • 24.
  • 25.
  • 26.

Anketa

Poslední komentáře