Wakatu / Hallertau Aroma

Země původu: Nový Zéland
Používá se od roku: 1988

Pryskyřice

α-hořké kyseliny: 6,5 - 8,5 %
ß-hořké kyseliny: 8,5 %
Kohumulon: 28 - 30 %

Silice

Celkem silic: 1 ml/100g
Farnesen: 6,7 %
Myrcen: 35,5 %
Humulen: 16,8 %
Karyofylen: 8,2 %

Další parametry

Citrus-Piney: 9,5%
Floral Estery: 3,2%
H/C poměr: 1,9

Původ: Triploidní odrůda z 2/3 Hallertauer Mittlefrüh a 1/3 novozélandských chmelů.

V roce 2011 přejmenována z Hallertau Aroma na Wakatu

Aroma: květinové, limetkové

Piva s tímto chmelem

Celkem 32
Poslední hodnocená:

Sledujte Pivníky

Hledat piva, články, pivovary…